1. Es pot personalitzar el producte? Sí, si voleu personalitzar els vostres encàrrecs i fer-los al vostre gust, només ens heu d'enviar un correu electrònic a xinuxanumarta@gmail.com i explicar-nos la vostra idea. També podem posar el nom/telèfon a qualsevol dels nostres productes. La retolació es fa amb tinta especial per roba.
  2. Com tenir cura dels nostres productes? Us recomanem rentar-ho com a màxim a 30º i evitar l'ús de la secadora. Els collars millor rentar-los a mà i no planxar-los.
  3. Quines són les característiques dels enviaments?  Els encàrrecs s'enviaran mitjançant el servei de Correus Certificat a l'adreça que ens indiqueu en dies laborables tant aviat com ens sigui possible, tinguen en compte que tots els nostres productes son fets a mà . El preu de l'enviament serà: Catalunya 4,70€, resta de la península: 5,70€, Illes Balears i Canàries: 6,50€. Per enviaments a l'estranger contacteu amb xinuxanumarta@gmail.com
  4. Són possibles les devolucions? 

    Realitzem tots els nostres productes de manera artesanal i la majoria sota comanda. Només acceptarem canvis i devolucions en el cas que el producte estigui equivocat o defectuós. Acceptarem els canvis sempre que el producte no s'hagi utilitzat ni rentat.

    En el cas que ens vulguis fer una devolució d'un producte defectuós o equivocat, tindreu 7 dies per posar-vos en contacte amb nosaltres per mail: xinuxanumarta@gmail.com, explicant quin és el problema i adjuntant fotos del producte si fos necessari.

  5. Com saber les mides del nostre gos?